TJÄNSTER
Välkommen till kontoret på gården

Om Leva Lantliv 

Tjänster utifrån dina behov

Leva Lantliv utför traditionella mäklartjänster såsom förmedling, värdering och skrivuppdrag. Vi arbetar också lite mer serviceinriktat för att Ni som kund ska kunna få den hjälp som passar just Er. Istället för kvantitet väljer vi att arbeta med få kunder åt gången för att ge kvalité.


Kunskap och engagemang

Leva Lantliv möter Dig som kund med stort engagemang. Med kunskap och erfarenhet skapar vi tillsammans individuella förutsättningar för både köpare och säljare. Här nedan visar vi några olika situationer där vi kan hjälpa till.


SÄLJA


Få stöd och trygghet genom hela Din försäljning genom att anlita en kunnig och opartisk mäklare.

SKRIVA KONTRAKT


När Ni som köpare och säljare hittat överenskommelse utan mäklare. Låt oss upprätta ett juridiskt hållbart kontrakt för att bibehålla god sämja även om problem dyker upp i efterhand.

KÖPA


För Er som vill leva lantliv året om eller bara på fritiden. Det finns fördelar att finnas i vårt sökregister som vi matchar även när en fastighet säljs inofficiellt.

Anmäl er "här".

HYRA


När man får ett bra erbjudande för sin fastighet vill man gärna passa på att sälja. Men vart ska man bo innan man hittat det man själv vill köpa? Då finns alternativet att hyra något. Vi har ibland möjlighet att erbjuda en hyresbostad.

VÄRDERA


Ibland behöver man en skriftlig värdering av sin fastighet för att tex lägga om sina lån i samband med bankbyte, renovering eller annat inköp.

RÅDGIVNING


När man ska köpa sälja eller hyra ut kan man behöva få hjälp för att inte trassla in sig på vägen. Då kan man vända sig till oss för rådgivning.