TJÄNSTER
Logga

- När Du vill få ut lite mer -

Välkommen till kontoret på gården

Om Leva Lantliv

Tjänster utifrån dina behov

Leva Lantliv utför traditionella mäklartjänster såsom förmedling, värdering och skrivuppdrag. Vi arbetar också lite mer serviceinriktat för att Ni som kund ska kunna få den hjälp som passar just Er. Istället för kvantitet väljer vi att arbeta med få kunder åt gången för att ge kvalité.

 

Kunskap och engagemang

Leva Lantliv möter Dig som kund med stort engagemang. Med kunskap och erfarenhet skapar vi tillsammans individuella förutsättningar för både köpare och säljare. Här nedan visar vi några olika situationer där vi kan hjälpa till.

SÄLJA

 

Få stöd och trygghet genom hela Din försäljning genom att anlita en kunnig och opartisk mäklare.

SKRIVA KONTRAKT

 

När Ni som köpare och säljare hittat överenskommelse utan mäklare. Låt oss upprätta ett juridiskt hållbart kontrakt för att bibehålla god sämja även om problem dyker upp i efterhand.

HYRA

 

När man får ett bra erbjudande för sin fastighet vill man gärna passa på att sälja. Men vart ska man bo innan man hittat det man själv vill köpa? Då finns alternativet att hyra något. Vi har ibland möjlighet att erbjuda en hyresbostad.

KÖPA

 

För Er som vill leva lantliv året om eller bara på fritiden. Det finns fördelar att finnas i vårt sökregister som vi matchar även när en fastighet säljs inofficiellt.

Anmäl er "här".

VÄRDERA

 

Ibland behöver man en skriftlig värdering av sin fastighet för att tex lägga om sina lån i samband med bankbyte, renovering eller annat inköp.

RÅDGIVNING

 

När man ska köpa sälja eller hyra ut kan man behöva få hjälp för att inte trassla in sig på vägen. Då kan man vända sig till oss för rådgivning.

KONTAKTUPPGIFTER

Leva Lantliv

Storgatan 29

SE-362 56 Ryd

Telefon +46 (0) 459 811 10

Mobil +46 (0) 709 65 90 70

Epost hem@levalantliv.se

SOCIALA MEDIER

FaceBook
Instagram

© Copyright 2018. All Rights Reserved